Krisztián Anikó
Krisztián Anikó
tartalommarketing szakértő
Tanulók
46
Képzések
1
Értékelés
2
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Budapest
Email: krisztiananiko71@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: online marketing, tartalommarketing, weboldal készítés, wordpress oktatás

Bemutatkozás

Krisztián Anikó vagyok, az online marketing életem utóbbi 10 évében jelentős szerepet játszik. Diplomamunkámat 2010-ben az üzleti blog témájából írtam, abban az időben, amikor hazánkban még gyerekcipőben járt a tartalommarketing. Az évek során egyre világossabbá vált, hogy ütös tartalommal tudják a cégek termékeiket, szolgáltatásaikat értékesíteni. 

2015-ben létrehoztuk kifejezetten webáruházak számára indított weboldalunkat www.webaruhaz-analizis.hu címen, ahol bérelhető webáruházunk mellett, online marketing, elemző szolgáltatásainkat is felkínáltuk vállalkozások számára. Több cikkem is megjelent ebben az időszakban a Piac és Profit oldalain. 

A tartalommarketing - mint az online marketing "csodafegyvere" - engem is magához láncolt, így ügyfeleink számára főként tartalomfejlesztéssel foglalkozom. Cikkek, blogbejegyzések, termékleírások, sales oldalak megírását végzem nap, mint nap, emellett pedig Wordpress oldalak készítésével is foglalkozom.

Jelenleg a Webszöveg.hu csapatával tantermi oktatásokat is tartunk. Legutóbbi tanfolyamunkon a résztvevők a WordPress program használatát sajátíthatták el öt órás foglalkozás keretében, Elementor, Divi drog&drop szerkesztőket használva készíthették el saját honlapjukat.

Canva Grafika - vállalkozók számára
Grafikai végzettség nélkül, profi kinézetű marketing dizájn, ingyenes eszközzel
Krisztián Anikó
Krisztián Anikó
tartalommarketing szakértő
Kívánságlistára
8